10月の活動報告 The Activity Report of October

Posted on 2019年11月2日 · Posted in 新着情報

10月の活動報告 [English Below]

①10月5日、条件反射制御法学会大八回学術集会にて、条件反射制御法に繋げたストーカー21名について発表しました。

②「家庭の法と裁判」22号(加除出版)に、当会理事長の小早川と斉藤章佳氏の対談が掲載されました。

③10月31日、福岡県警察本部にてDV・ストーカー事案に携わる警察官等の方々を対象とした、ストーカー対策についての講義を行いました。

1. Our chief director Akiko Kobayakawa gave a presentation at an annual academic meeting of Conditioned Reflex Control Technique Institute on the treatment result of 21 stalkers on October 5th.
  2. The magazine “Family Court Journal” (Katei no Hou to Saiban) has been published. It has a dialogue form interview of Akiko Kobayakawa with Mr. Akiyoshi Saito from Omori Enomoto Clinic, and they debated over medical treatment for sexual offenders and stalkers.
  3.  Akiko Kobayakawa gave a lecture on anti-stalking measures at Fukuoka Prefectural Police Department on October 31st.