9月の活動報告 The Activity Report of September

Posted on 2019年9月29日 · Posted in 新着情報

9月の活動報告 [english below]

①アジア極東犯罪防止研究所が主催する、女性と子供に対する暴力防止というテーマの研修にて、
理事長の小早川明子ストーカー対策の講義を行いました。講義のレポートを、スタッフ後藤のブログにてご覧いただけます。

②被害者&専門家と考えるこれからのストーカー対策としての加害者治療▼内澤旬子×小早川明子×荻上チキ▼2019年9月23日(月)放送分(TBSラジオ「荻上チキ・Session-22」)が配信されました。

【音声配信】被害者&専門家と考えるこれからのストーカー対策としての加害者治療▼内澤旬子×小早川明子×荻上チキ▼2019年9月23日(月)放送分(TBSラジオ「荻上チキ・Session-22」平日22時~)

[The Activity Report of September ]

1.Our chief director Akiko Kobayakawa gave a presentation at United Nation Asia Far East Institute’s international training.
2.The radio where Akiko Kobayakawa talks about anti-stalking measure with the Ayako Uchizawa who is a former stalking victim and a writer is now on air. (you can listen to it in Japanese from the link above)