〈告知〉Announcement

Posted on 2019年9月29日 · Posted in 新着情報

〈告知〉(english below)

雑誌『家庭の法と裁判 2019年10月号』vol.22に、
「加害者臨床と更生」というテーマで、対談が掲載されます
当会の理事長、小早川明子と、斉藤章佳様(大森榎本クリニック精神保健福祉部長)
による対談。弁護士の相原佳子様が司会をしてくださいました。
ストーカー、性犯罪加害者の更生の臨床現場に携わる二人が語る
リラプスプリベンションモデルと条件反射制御法の対比、多くの方に読んで頂きたいです。
ご予約は以下のリンクからどうぞ。

[Announcement]

Our chief director Akiko Kobayakawa’s been interviewed for the magazine “Family Court Journal” (Katei no Hou to Saiban).
It’s a dialogue form interview with Mr. Akiyoshi Saito from Omori Enomoto Clinic, and they debated over medical treatment for sexual offenders and stalkers. Akiko introduces CRCT as an effective treatment for reoffenders.
You can order the magazine from the link below. (Japanese language only )