〈告知〉Announcement

Posted on 2019年9月29日 · Posted in 新着情報

〈告知〉(english below)

条件反射制御法学会の学術集会が10月5日に名古屋で開催されます。
理事長の小早川も、21名のストーカー加害者の治療結果について発表します。

[Announcement]

Annual academic meeting of Conditioned Reflex Control Technique Institute will be held on the 5th of October in Nagoya, Aichi. Our chief director Akiko Kobayakawa will be giving a presentation on the treatment result of 21 stalkers.